« Beilen - bed and breakfast bij Bij de West Hof, overnachten voor EUR 35,00.

Bij de West Hof - Beilen

Overnachten in Beilen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Gezellige sfeervolle vakantieboerderij in Beilen. Geschikt voor 6 personen. Eventueel bijplaatsen van tent en/of caravan is mogelijk in overleg. Mail voor beschikbaarheid en meer informatie, Bij de West Hof te Beilen is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Speciaal voor de TT wordt er overdekte motorstalling aangeboden.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beilen kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Beilen can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $36.76 US Dollar or £30.29 British Pound Sterling based on today's 04.10.2023 exchange rate).

 español Bij de West Hof en Beilen es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 16-05-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bij de West Hof
9411VB Beilen
Beilervaart 47
+31629368007 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Beilen

Bij de West Hof - Beilen Drenthe gemeente Midden-Drenthe

Alle accommodaties in Beilen

Dit overnachtingsadres in de plaats Beilen ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 1 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Beilen eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bij de West Hof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!