« Beilen - bed and breakfast bij B&B By Tyd en Wyle, overnachten voor EUR 70,00.

B&B By Tyd en Wyle - Beilen

Overnachten in Beilen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Welkom op de site van Bed&Breakfast By Tyd en Wyle. Onze B&B is landelijk en rustig gelegen temidden van natuurgebied het Scharreveld tussen Westerbork en Beilen. We bundelen hier alle goeds van Drenthe: ruimte, rust, natuur en kunst. De naam By Tyd en Wyle betekent letterlijk “als de tijd rijp is”, oftewel dat tijdens het verblijf de tijd en de gelegenheid hier gunstig zijn voor u. Het motto is een inspiratiebron voor ons. We hopen dat de tijd en het verwijlen hier u zullen verrijken. Wij beschikken over twee B&B suites. De ene (Tyd) is bestemd voor 2 gasten, in de andere(Wyle) kunnen 4 gasten worden ontvangen. Op de site geven we een indruk van de locatie, de suites en van de natuur in onze directe omgeving, B&B By Tyd en Wyle te Beilen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 70,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Onze B&B is gelegen temidden van landerijen aan de rand van het Scharreveld. De B&B ligt bij verschillende wandel- en fietsroutes. Vanuit de B&B kan er een wandelroute worden gevolgd van het Drentse Landschap over het Scharreveld. De B&B ligt aan het Jacobspad, de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Er zijn vele mogelijkheden om vanuit de B&B Drenthe per fiets te verkennen. Het Mantingerveld ligt op 7 km afstand. Westerbork ligt op 5 km afstand Het Dwingelderveld is te bereiken via fietspaden en kleine stille wegen en ligt op 15 km afstand Er zijn vele culturele bezienswaardigheden. Dierentuin in Emmen (19 km) Drents Museum in Assen (25 km) Kamp Westerbork (15 km) Op de locatie is een atelier en galerie gevestigd. Op afspraak zijn deze te bezoeken. Ook is het mogelijk om met de kunstenaar een workshop af te spreken. Een meerdaagse workshop voor u en vrienden of familie behoort tot de mogelijkheden. De suites zijn zo ingericht dat u er zelf aan de slag kunt. Website van beeldend kunstenaar Wia Stegeman: http://www.wiastegeman.com/ Suite Tyd (2 personen) Tarief: € 70,00 per nacht met 2 personen (incl. BTW en toeristenbelasting) Suite Wyle (2-4 personen) Tarief: €80,00 per nacht met 2 personen; meer personen: €15,00 p.p.p.n. extra (incl BTW en toeristenbelasting).

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beilen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 70,00 übernachten.

 english This accommodation in Beilen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 70,00 (about $74.95 US Dollar or £61.17 British Pound Sterling based on today's 21.03.2023 exchange rate).

 español B&B By Tyd en Wyle en Beilen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 70,00.

laatste wijziging 18-07-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B By Tyd en Wyle
9411TN Beilen
Holthe 37c
+31593565719
B&B Beilen

B&B By Tyd en Wyle - Beilen Drenthe gemeente Midden-Drenthe

Alle accommodaties in Beilen

Dit overnachtingsadres in de plaats Beilen ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B By Tyd en Wyle juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!