« Beetgumermolen - bed and breakfast bij Dyksterhuzen, overnachten voor EUR 18,50.

Dyksterhuzen - Beetgumermolen

Overnachten in Beetgumermolen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Brochje Dyksterhuzen is landelijk gelegen aan de oude zeedijk van de Middelsee in het dorp Bitgummole. Het is gevestigd in een monumentale boerderij met een prachtig uitzicht over de landerijen. Bitgummole (Beetgumermolen) ligt op fietsafstand (7 kilometer) van het centrum van Leeuwarden. Ook is er een prima busverbinding tussen station en centrum Leeuwarden naar onze B&B. De bus stopt voor de deur! Er zijn twee 2-persoonskamers aanwezig. Tevens is er een eigen toilet, douche en wasgelegenheid aanwezig. Ook is er een volledig ingerichte aparte keuken/kamer inclusief gasfornuis en koelkast, waar naar wens een eigen (warme) maaltijd kan worden bereid. Hier is ook televisie en gratis draadloos internet aanwezig. De B&B heeft een eigen ingang en biedt dus veel privacy. B&B Dyksterhuzen is rookvrij binnen, maar de enorme tuin biedt genoeg mogelijkheden om fijn te recreëren, Dyksterhuzen te Beetgumermolen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 18,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Zie website www.dyksterhuzen.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beetgumermolen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 18,50 übernachten.

 english This accommodation in Beetgumermolen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 18,50 (about $20.52 US Dollar or £16.10 British Pound Sterling based on today's 24.06.2019 exchange rate).

 español Dyksterhuzen en Beetgumermolen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 18,50.

laatste wijziging 18-05-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Dyksterhuzen
9045TT Beetgumermolen
Dyksterhuzen 11
+31582126428
+31623454946 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Beetgumermolen

Dyksterhuzen - Beetgumermolen Friesland (Fryslân) gemeente Menaldumadeel

Alle accommodaties in Beetgumermolen

Door de afstand van 61 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Beetgumermolen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Dyksterhuzen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!