« Beesel - bed and breakfast bij Cafe en bed en breakfast t Poshoes, overnachten voor EUR .

Cafe en bed en breakfast t Poshoes - Beesel

Overnachten in Beesel.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het Aad Poshoes aan de Markt in Beesel is de plek op aarde waar je weer mens kunt worden. Wij willen U mee laten genieten van het dagelijkse leven in Nederlands Limburg zodat u uw accu weer kunt opladen tijdens het verblijf in deze Bed & Breakfast. Luxe kamers te huur bij Café en bed & breakfast ´t Poshoes. Alle kamers zijn voorzien van eigen luxe badkamer met douche en toilet. Per 1 september 2013 is het Aad Poshoes B&B geïntegreerd bij Brasserie Herberg de Bongerd. Tom Quicken en zijn team hebben de Bed and Breakfast van Tiny Crienen overgenomen, Cafe en bed en breakfast t Poshoes te Beesel is geschikt voor maximaal 15 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beesel kann 15 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Beesel can accommodate up to 15 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Cafe en bed en breakfast t Poshoes en Beesel es apto para un maximo de 15 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 05-09-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Cafe en bed en breakfast t Poshoes
5954BH Beesel
Markt 5
+31774762170
B&B Beesel

Cafe en bed en breakfast t Poshoes - Beesel Limburg gemeente Beesel

Alle accommodaties in Beesel

Om de hoek: Molen De Grauwe Beer (Ouddorp 14, 5954 BD Beesel) bij de Maas. Kasteel Nieuwenbroek (Nieuwenbroek 1, 5954CL Beesel)

Door de afstand van 3 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Beesel eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Cafe en bed en breakfast t Poshoes juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!