« Beesd - bed and breakfast bij De Neust Bed en Breakfast, overnachten voor EUR 65,00.

De Neust Bed en Breakfast - Beesd

Overnachten in Beesd.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Breakfast De Neust - Heerlijk overnachten kunt u op Mariënwaerdt in B&B De Neust. Deze monumentale hofstede uit 1329, gelegen aan de Appeldijk, vlakbij de Linge, combineert gevoel voor traditie en historie met hedendaagse service, waarbij u als gast flink in de watten wordt gelegd. B&B De Neust heeft zes kamers, elk voorzien van twee comfortabele bedden en een badkamer met douche en toilet. Voor minder validen is er een kamer met een aangepaste badruimte, De Neust Bed en Breakfast te Beesd is geschikt voor maximaal 12 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Diverse 2,3 en 4 daagse arrangementen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beesd kann 12 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Beesd can accommodate up to 12 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $75.88 US Dollar or £58.69 British Pound Sterling based on today's 29.10.2020 exchange rate).

 español De Neust Bed en Breakfast en Beesd es apto para un maximo de 12 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 14-02-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Neust Bed en Breakfast
4153RV Beesd
Appeldijk 5
+31345687010
B&B Beesd

De Neust Bed en Breakfast - Beesd Gelderland gemeente Geldermalsen

Alle accommodaties in Beesd

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Neust Bed en Breakfast juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!