« Beekbergen - bed and breakfast bij Groepsaccommodatie de Hertenhorst, overnachten voor EUR 75,00.

Groepsaccommodatie de Hertenhorst - Beekbergen

Overnachten in Beekbergen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Groepsaccommodatie (voor 25 personen met sauna en groepsruimte) en vakantiecentrum (gezinscamping) De Hertenhorst ligt midden in de bossen op de Veluwe, roken en huisdieren zijn niet toegestaan, verhuur van chalets en bungalows, Groepsaccommodatie de Hertenhorst te Beekbergen is geschikt voor maximaal 25 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 75,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beekbergen kann 25 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 75,00 übernachten.

 english This accommodation in Beekbergen can accommodate up to 25 guests, rate for a stay starts at € 75,00 (about $80.73 US Dollar or £64.29 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español Groepsaccommodatie de Hertenhorst en Beekbergen es apto para un maximo de 25 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 75,00.

laatste wijziging 02-12-2009
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2009: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Groepsaccommodatie de Hertenhorst
7361TG Beekbergen
Kaapbergweg 45
+31555061343
B&B Beekbergen

Groepsaccommodatie de Hertenhorst - Beekbergen Gelderland gemeente Apeldoorn

Alle accommodaties in Beekbergen

Bezienswaardigheden in de omgeving: De oude kerk in Beekbergen en de Ruitersmolen (locatie: Tullekensmolenweg 47, 7361EP Beekbergen).

Dit overnachtingsadres in Beekbergen ligt nabij het LAW 2 Trekvogelpad en het LAW 4 Maarten van Rossumpad. Het Trekvogelpad loopt over 380 km van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede. Het Maarten van Rossumpad loopt met circa 300 km lengte tussen Den Bosch en Ommen.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Groepsaccommodatie de Hertenhorst juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!