« Beekbergen - bed and breakfast bij B&B Aan t Paradijs, overnachten voor EUR 37,50.

B&B Aan t Paradijs - Beekbergen

Overnachten in Beekbergen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Heerlijk in het bos gelegen een luxe vakantievilla met een eigen omheinde ha bos. Hierin zijn 2 gastenkamers met eigen sanitair en keuken gerealiseerd. De kamers hebben ook een eigen buitendeur naar het eigen terras met zitje op de zon. De hele villa kan ook besproken worde en biedt ruimte voor ca. 15 personen. Dit kan zowel met als zonder verzorging. Het is een heerlijke plek om langer te verblijven met veel ruimte en privacy, B&B Aan t Paradijs te Beekbergen is geschikt voor maximaal 12 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 37,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De accommodatie kan zowel met als zonder bed en badlinnen en met of zonder ontbijt worden geboekt. Vanaf een verblijf van 2 nachten geven wij kortingen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beekbergen kann 12 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 37,50 übernachten.

 english This accommodation in Beekbergen can accommodate up to 12 guests, rate for a stay starts at € 37,50 (about $39.83 US Dollar or £31.71 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español B&B Aan t Paradijs en Beekbergen es apto para un maximo de 12 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 37,50.

laatste wijziging 19-08-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Aan t Paradijs
7361TD Beekbergen
Klein Paradijs 4
+31555064787
B&B Beekbergen

B&B Aan t Paradijs - Beekbergen Gelderland gemeente Apeldoorn

Alle accommodaties in Beekbergen

Bezienswaardigheden in de omgeving: De oude kerk in Beekbergen en de Ruitersmolen (locatie: Tullekensmolenweg 47, 7361EP Beekbergen).

Dit overnachtingsadres in Beekbergen ligt nabij het LAW 2 Trekvogelpad en het LAW 4 Maarten van Rossumpad. Het Trekvogelpad loopt over 380 km van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede. Het Maarten van Rossumpad loopt met circa 300 km lengte tussen Den Bosch en Ommen.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Aan t Paradijs juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!