« Beekbergen - bed and breakfast bij Bed & Breakfast het Kippenhok, overnachten voor EUR 40,00.

Bed & Breakfast het Kippenhok - Beekbergen

Overnachten in Beekbergen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Voor wandelaars en fietsers is het goed toeven in Beekbergen, midden op de Veluwe. Als u er eens een paar dagen op uit wilt, dan bent u van harte welkom in ons gastenverblijf. Het is gelegen aan de rand van Beekbergen, met aan de achterkant vrij uitzicht over de prachtige enk. Op loopafstand vindt u winkels waaronder een supermarkt, bakker, drogist, wereldwinkel en restaurants. Wij proberen duurzaam te leven met groenten en fruit uit eigen moestuin en fruitboomgaard, eieren van onze kippen en wekken stroom op met zonnepanelen. Graag laten we u hiermee kennismaken, Bed & Breakfast het Kippenhok te Beekbergen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Korting voor een meerdaags verblijf.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beekbergen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Beekbergen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $43.06 US Dollar or £34.29 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español Bed & Breakfast het Kippenhok en Beekbergen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 13-10-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed & Breakfast het Kippenhok
7361AZ Beekbergen
Dorpstraat 112a
+31557078079
+31616295889 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Beekbergen

Bed & Breakfast het Kippenhok - Beekbergen Gelderland gemeente Apeldoorn

Alle accommodaties in Beekbergen

Bezienswaardigheden in de omgeving: De oude kerk in Beekbergen en de Ruitersmolen (locatie: Tullekensmolenweg 47, 7361EP Beekbergen).

Dit overnachtingsadres in Beekbergen ligt nabij het LAW 2 Trekvogelpad en het LAW 4 Maarten van Rossumpad. Het Trekvogelpad loopt over 380 km van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede. Het Maarten van Rossumpad loopt met circa 300 km lengte tussen Den Bosch en Ommen.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed & Breakfast het Kippenhok juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!