« Barchem - bed and breakfast bij De Kistemaker, overnachten voor EUR 90,00.

De Kistemaker - Barchem

Overnachten in Barchem.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Breakfast de Kistemaker is een luxe Bed & Breakfast accommodatie, rustig gelegen in het buitengebied van Barchem (gemeente Lochem) en gevestigd in onze boerderij en de naastgelegen schöppe (schuur) uit 1780. Bij ons kunt u logeren en dineren. Met zn tweetjes, de hele familie of voor zakelijke doeleinden. In totaal hebben wij vijf kamers. In 2011 en 2012 hebben wij de schöppe onder architectuur verbouwd en gerestaureerd. Oude elementen zijn behouden. De nostalgie hebben wij gecombineerd met hedendaags comfort en een hippe stijl. Dit is onze B&B met drie kamers. In de in 2008 gerestaureerde boerderij zijn nog twee kamers. In de B&B is een ruime, centrale leefruimte. Hier worden het ontbijt en het diner geserveerd. Ook is er een koffkleine keuken. U kunt gebruik maken van de grote, besloten tuin die achter de B&B ligt. De combinatie van de prachtige gebouwen, de luxe, de rust en de ruimte van onze omgeving en het heerlijke eten garanderen een gastvrij onthaal. Graag tot ziens, De Kistemaker te Barchem is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 90,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Bij verblijf van meerdere nachten bieden wij aantrekkelijke kortingen. Diner vanaf Euro 24,- per persoon. Zie voor meer informatie onze website.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Barchem kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 90,00 übernachten.

 english This accommodation in Barchem can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 90,00 (about $94.17 US Dollar or £78.03 British Pound Sterling based on today's 04.10.2023 exchange rate).

 español De Kistemaker en Barchem es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 90,00.

laatste wijziging 13-03-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Kistemaker
7244NT Barchem
Bosheurneweg 2
+31650294265 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Barchem

De Kistemaker - Barchem Gelderland gemeente Bronckhorst

Alle accommodaties in Barchem

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Barchem ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Kistemaker juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!