« Baak - bed and breakfast bij Het Huisje achter in de Tuin, overnachten voor EUR 30,00.

Het Huisje achter in de Tuin - Baak

Overnachten in Baak.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Wij accepteren Iris VVV cheques, huisdieren zijn in overleg welkom, Baak ligt ten zuiden vanZutphen, Het Huisje achter in de Tuin te Baak is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Baak kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Baak can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.92 US Dollar or £25.96 British Pound Sterling based on today's 29.11.2023 exchange rate).

 español Het Huisje achter in de Tuin en Baak es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 06-03-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Huisje achter in de Tuin
7223LD Baak
Helmichstraat 21
+31575442885
B&B Baak

Het Huisje achter in de Tuin - Baak Gelderland gemeente Bronckhorst

Alle accommodaties in Baak

Dit overnachtingsadres in Baak ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Huisje achter in de Tuin juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!