« Augustinusga - bed and breakfast bij De Waterjuffer, overnachten voor EUR 30,00.

De Waterjuffer - Augustinusga

Overnachten in Augustinusga.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

De Waterjuffer is een luxe appartement op de bovenverdieping van onze woning en is van alle gemakken voorzien.De B&B is niet geschikt voor kinderen en huisdieren, De Waterjuffer te Augustinusga is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Vaste prijs!.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Augustinusga kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Augustinusga can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $33.90 US Dollar or £25.50 British Pound Sterling based on today's 03.12.2021 exchange rate).

 español De Waterjuffer en Augustinusga es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 17-08-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Waterjuffer
9284XL Augustinusga
Uterwei 1
+31512352314
+31612942621 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Augustinusga

De Waterjuffer - Augustinusga Friesland (Fryslân) gemeente Achtkarspelen

Alle accommodaties in Augustinusga

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Augustinusga ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Waterjuffer juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!