« Arnhem - bed and breakfast bij Hotel Modez, overnachten voor EUR 86,50.

Hotel Modez - Arnhem

Overnachten in Arnhem.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Gelegen in het modekwartier in de wijk Klarendal. Kamers hebben een eigen badkamer met toilet en douche, Deluxe kamers hebben een ligbad, Hotel Modez te Arnhem is geschikt voor maximaal 40 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 86,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Arnhem kann 40 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 86,50 übernachten.

 english This accommodation in Arnhem can accommodate up to 40 guests, rate for a stay starts at € 86,50 (about $93.30 US Dollar or £73.22 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Hotel Modez en Arnhem es apto para un maximo de 40 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 86,50.

laatste wijziging 30-11-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hotel Modez
6822BZ Arnhem
Elly Lamakerplantsoen 4
+31264420993
B&B Arnhem

Hotel Modez - Arnhem Gelderland gemeente Arnhem

Alle accommodaties in Arnhem

Jaarlijkse evenementen: Free Your Mind Festival in de Stadsblokken, iedere Juni de Mode Biënnale in de binnenstad, de Papendal Games atletiekwedstrijden, het World Statues evenement voor volwassenen en voor kids.

Dit overnachtingsadres in Arnhem ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hotel Modez juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!