« Arnhem - bed and breakfast bij B&B Molenbeke, overnachten voor EUR 35,00.

B&B Molenbeke - Arnhem

Overnachten in Arnhem.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Aan de uitvalsweg Velperweg in het verlengde van de Steenstraat in de gelijknamige wijk Molenbeke vindt u Bed & Breakfast Molenbeke. Molenbeke is een echte jaren 30 wijk. U verblijft dan ook in een jaren 30 pand. We hebben 2 kamers beschikbaar, beide kamers zijn voorzien van draadloos internet, TV, koffieapparaat en een waterkoker. Kamer 1 is een rustige ruime kamer met lits jumeaux elektrisch verstelbaar, wastafel en linnenkast en minibar (1e etage) Kamer 2 is een rustige, eenvoudige kamer met twee losse bedden (2e etage). De badkamer is te bereiken op de 1e verdieping via de overloop. De badkamer is voor gezamenlijk gebruik en voorzien van bad met douche, wc, wastafel en spiegel. Er kunnen op dit moment maximaal vier volwassenen overnachten, informeer naar de mogelijkheden. Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 7.00 uur tot 9.30 uur. Wilt u roken, dan graag buiten, B&B Molenbeke te Arnhem is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Draadloos internet is aanwezig.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Arnhem kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Arnhem can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.57 US Dollar or £29.58 British Pound Sterling based on today's 18.06.2024 exchange rate).

 español B&B Molenbeke en Arnhem es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 05-09-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Molenbeke
6824AN Arnhem
Adolf Van Nieuwenaarlaan 28
+31651520556 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Arnhem

B&B Molenbeke - Arnhem Gelderland gemeente Arnhem

Alle accommodaties in Arnhem

Dit overnachtingsadres in Arnhem ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Molenbeke juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!