« Arnhem - bed and breakfast bij Anthonia River B&B, overnachten voor EUR 46,00.

Anthonia River B&B - Arnhem

Overnachten in Arnhem.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Slapen op de Rijn centraal gelegen nabij het centrum van Arnhem maar toch lekker rustig. Twee bed en breakfast studio's met eigen ingang te huur op basis van bed and breakfast of self-catering. Dat is in het kort wat wij u kunnen bieden aan boord van onze luxe watervilla Anthonia. Een unieke locatie om Arnhem en zijn omgeving te ontdekken, zoals bijvoorbeeld Burgers Zoo, Het Nationale Park De Hoge Veluwe, de prachtige natuur, de vele musea, theaters en natuurlijk de uitgebreide winkel en uitgaansmogelijkheden, Anthonia River B&B te Arnhem is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 46,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Vanaf 4 nachten krijgt u 10% korting op de kamerprijs. Kijk op onze website voor meer info en beschikbaarheid.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Arnhem kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 46,00 übernachten.

 english This accommodation in Arnhem can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 46,00 (about $50.08 US Dollar or £38.77 British Pound Sterling based on today's 21.07.2024 exchange rate).

 español Anthonia River B&B en Arnhem es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 46,00.

laatste wijziging 05-11-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Anthonia River B&B
6812CZ Arnhem
Boterdijk 25
+31264456814
+31655884342 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Arnhem

Anthonia River B&B - Arnhem Gelderland gemeente Arnhem

Alle accommodaties in Arnhem

Jaarlijkse evenementen: Free Your Mind Festival in de Stadsblokken, iedere Juni de Mode Biënnale in de binnenstad, de Papendal Games atletiekwedstrijden, het World Statues evenement voor volwassenen en voor kids.

Dit overnachtingsadres in Arnhem ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Anthonia River B&B juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!