« Appelscha - bed and breakfast bij De Posthoorn, overnachten voor EUR 35,00.

De Posthoorn - Appelscha

Overnachten in Appelscha.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De Posthoorn ligt in het Drents Friese Wold 400 mtr. afstand van het bezoekerscentrum van staatsbosbeheer en 700 mtr. afstand van fietsenverhuur en winkels. Aan de voorkant van de boerderij zit een restaurantje met sfeervol terras en een besloten tuinterras. In de keuken staat de eigenaar kok met 23 jaar kook ervaring met pasie en gevoel zijn beroep uit te oefenen. De produkten zijn seizoen gebonden en zo veel mogelijk biologisch, De Posthoorn te Appelscha is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Bij een overnachting in onze b&b een 3 gangen verse streek producten menu voor 25 euro p.p. in ons huiskamer restaurant.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Appelscha kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Appelscha can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.60 US Dollar or £29.47 British Pound Sterling based on today's 13.06.2024 exchange rate).

 español De Posthoorn en Appelscha es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 23-09-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Posthoorn
8426BJ Appelscha
Wester Es 11
+31516430455
B&B Appelscha

De Posthoorn - Appelscha Friesland (Fryslân) gemeente Ooststellingwerf

Alle accommodaties in Appelscha

Dit overnachtingsadres in de plaats Appelscha ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Appelscha ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Posthoorn juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!