« Appelscha - bed and breakfast bij Appartement Restaurant Leafs, overnachten voor EUR 30,00.

Appartement Restaurant Leafs - Appelscha

Overnachten in Appelscha.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Restaurant Leafs beschikt over een modern ingerichte appartement voorzien van alle moderne faciliteiten zoals draadloos internet, televisie en dvd-speler. Het appartement beschikt over een eigen ingang. Het appartement is dan ook een prima uitvalbasis voor een ontspannen weekend of midweek in de bossen van Appelscha en omgeving. Het appartement is te huur als alleen logies, maar kan ook inclusief ontbijt en/of 3 of 4 gangen diner geboekt worden. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid, Appartement Restaurant Leafs te Appelscha is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Appelscha kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Appelscha can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.55 US Dollar or £25.55 British Pound Sterling based on today's 24.05.2024 exchange rate).

 español Appartement Restaurant Leafs en Appelscha es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 15-05-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Appartement Restaurant Leafs
8426BM Appelscha
Boerestreek 1
+31516431588
+31645310297 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Appelscha

Appartement Restaurant Leafs - Appelscha Friesland (Fryslân) gemeente Ooststellingwerf

Alle accommodaties in Appelscha

Dit overnachtingsadres in de plaats Appelscha ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Appartement Restaurant Leafs juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!