« Apeldoorn - bed and breakfast bij Hier en Nu, overnachten voor EUR 60,00.

Hier en Nu - Apeldoorn

Overnachten in Apeldoorn.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Kom je ook genieten in het Hier en NU, gezellige B&B, entree, zelfstandige woonruimte, toilet en douche, van alle gemakken voorzien, woonkamer met een comfortabele bank, tafel met stoelen, Kitchenette, combimagnetron, nespresso, tv, internetaansluiting en op de zolderverdieping een gezellige slaapkamer, Hier en Nu te Apeldoorn is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kinderen tegen gereduceerde prijs.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Apeldoorn kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Apeldoorn can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $64.98 US Dollar or £51.37 British Pound Sterling based on today's 28.02.2024 exchange rate).

 español Hier en Nu en Apeldoorn es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 09-12-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hier en Nu
7331BH Apeldoorn
Arnhemseweg 183
+31555412026
+31651630081 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Apeldoorn

Hier en Nu - Apeldoorn Gelderland gemeente Apeldoorn

Alle accommodaties in Apeldoorn

Dit overnachtingsadres in Apeldoorn ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

Een geweldig adres! Eigenaresse staat zeer zeker klaar en denkt mee maar laat de gast ook lekker genieten van de vrijheid.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hier en Nu juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!