« Anderen - bed and breakfast bij Slaopen en Stoet, overnachten voor EUR 47,00.

Slaopen en Stoet - Anderen

Overnachten in Anderen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Deze bed & breakfast bevindt zich op een boerderij in het Nationaal Park Drentsche Aa. Het Slaopen en Stoet biedt ligt aan het Pieterpad. De ruime kamer van het Slaopen en Stoet is voorzien van een tv en een zithoek. De kleurrijk betegelde badkamer is uitgerust met een douche. Het B&B verzorgt elke ochtend een ontbijt in de keuken of met mooi weer op het terras, Slaopen en Stoet te Anderen is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 47,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Anderen kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 47,00 übernachten.

 english This accommodation in Anderen can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 47,00 (about $49.02 US Dollar or £40.49 British Pound Sterling based on today's 02.07.2022 exchange rate).

 español Slaopen en Stoet en Anderen es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 47,00.

laatste wijziging 16-05-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Slaopen en Stoet
9465TR Anderen
Nijend 24
+31651511111 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Anderen

Slaopen en Stoet - Anderen Drenthe gemeente Aa en Hunze

Alle accommodaties in Anderen

Door de afstand van 100 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Anderen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Slaopen en Stoet juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!