« Anderen - bed and breakfast bij De Herberg van Anderen, overnachten voor EUR 52,50.

De Herberg van Anderen - Anderen

Overnachten in Anderen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Een klein familiehotel / restaurant, waar de gemoedelijke sfeer, persoonlijke service en een voortreffelijke keuken u een ontspannen verblijf garanderen. Gelegen in het Nationale park van de Drentsche Aa. Een schitterend gebied voor wandel- en fietstochten en culturele uitstapjes, De Herberg van Anderen te Anderen is geschikt voor maximaal 16 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 52,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Anderen kann 16 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 52,50 übernachten.

 english This accommodation in Anderen can accommodate up to 16 guests, rate for a stay starts at € 52,50 (about $54.23 US Dollar or £44.80 British Pound Sterling based on today's 02.07.2022 exchange rate).

 español De Herberg van Anderen en Anderen es apto para un maximo de 16 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 52,50.

laatste wijziging 22-03-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Herberg van Anderen
9465TR Anderen
Nijend 2
+31592242680
B&B Anderen

De Herberg van Anderen - Anderen Drenthe gemeente Aa en Hunze

Alle accommodaties in Anderen

Door de afstand van 600 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Anderen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Herberg van Anderen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!