« Amstelveen - bed and breakfast bij Boerin Marie, overnachten voor EUR 35,00.

Boerin Marie - Amstelveen

Overnachten in Amstelveen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Boerin Marie heeft in de boerderij 2 kamers in het voorhuis van de boerderij voor maximaal 4 personen. Keuken en douche toilet is gedeeld. Van april tot oktober zijn ook de Ierse Wagen en de Circuswagen beschikbaar. Deze staan op een ruim veld. Het sanitair is mooi en dichtbij. Wie rust, ruimte en eenvoud zoekt, is dit een fijne plek. Graag inchecken na 15.00 en uitchecken voor10.00. De boerderij ligt 20 km van Amsterdam. In het weekend en s avonds is er helaas geen openbaar vervoer. Het is wel mogelijk om fietsen te huren, Boerin Marie te Amstelveen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Voor mindervaliden is de boerderij minder geschikt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Amstelveen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Amstelveen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.59 US Dollar or £29.45 British Pound Sterling based on today's 13.06.2024 exchange rate).

 español Boerin Marie en Amstelveen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 02-11-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Boerin Marie
1188WC Amstelveen
Ringdijk 21
+31616866892 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Amstelveen

Boerin Marie - Amstelveen Noord Holland gemeente Amstelveen

Alle accommodaties in Amstelveen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Boerin Marie juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!