« Amerongen - bed and breakfast bij Het Gasthuys, overnachten voor EUR 85,00.

Het Gasthuys - Amerongen

Overnachten in Amerongen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Vanuit het pand, omringt door Rijks- en Gemeentelijke monumenten, wordt het uitzicht op de uiterwaarden die op slechts 100 meter van onze voordeur verwijderd zijn, lichtelijk gehinderd door de gebouwen van het kasteel. Doch via de hoofdpoort kunnen we toch een glimp opvangen van de wilde Konickpaardjes en koeien die er grazen. De uiterwaarden, die door het Utrechts landschap zijn omgetoverd in een adembenemend natuurlandschap compleet met waterpartijen, bieden vele vogels een veilig onderkomen in het broedseizoen. De vele ganzen die er broeden en grazen trekken regelmatig al gakkend in hun bekende V-formatie over ons huis tijdens de proefvluchten die hen uiteindelijk in warmere oorden zal brengen om te overwinteren, Het Gasthuys te Amerongen is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 85,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Het Gasthuys is geselecteerd door het blad Seasons en krijgt binnenkort het Seasonslabel en was te zien in het programma Beste B&B van Omroep Max.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Amerongen kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 85,00 übernachten.

 english This accommodation in Amerongen can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 85,00 (about $92.22 US Dollar or £72.40 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Het Gasthuys en Amerongen es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 85,00.

laatste wijziging 31-05-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Gasthuys
3958BL Amerongen
Gasthuisstraat 1 3
+31646752009 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Amerongen

Het Gasthuys - Amerongen Utrecht gemeente Utrechtse Heuvelrug

Alle accommodaties in Amerongen

Dit overnachtingsadres in Amerongen ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Gasthuys juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!