« Almere - bed and breakfast bij Roza, overnachten voor EUR 40,00.

Roza - Almere

Overnachten in Almere.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

B&B ROZA ligt in het mooiste gedeelte van Almere. In deze karakteristieke woning zijn 2 gastenkamers. Er zijn twee kamers beschikbaar, elk met een tweepersoonsbed en een gezellige kleine ontbijtkamer. Wanneer u reist met een baby is een campingbedje beschikbaar. U kunt altijd zelf een kopje thee of koffie maken. Bij mooi weer, kunt u uw koffie drinken in de tuin. In de badkamer is ook een stoomcabine. Wanneer beide kamers bezet zijn wordt de badkamer gedeeld. Er is gratis Wifi en een televisie aanwezig, Roza te Almere is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Almere kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Almere can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $42.26 US Dollar or £33.84 British Pound Sterling based on today's 22.05.2022 exchange rate).

 español Roza en Almere es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 14-12-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Roza
1356EJ Almere
Oevergriend 121
+31652665411 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Almere

Roza - Almere Flevoland gemeente Almere

Alle accommodaties in Almere

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Roza juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!