« Almelo - bed and breakfast bij B&B Bij An, overnachten voor EUR 50,00.

B&B Bij An - Almelo

Overnachten in Almelo.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

U heeft de beschikking over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Uw verblijf is een ruime zit slaap kamer met een zitje, eettafel en tweepersoons boxspringbedden. De kamer heeft centrale verwarming. Bij mooi weer kunt u genieten op het ruime dakterras. U kunt gebruik maken van de minikoelkast en u kunt koffie en thee zetten met de waterkoker. Het gebruik van beddengoed en handdoeken is inclusief. Tegen betaling van euro 5 p.p. per keer kunt u genieten in de infraroodsauna. U krijgt dan tevens een badjas te leen. Wilt u de omgeving verkennen, maar heeft u geen fiets bij u Dan bestaat de mogelijkheid om een fiets te huren euro 5 p.p.p.d. Ook kunnen we op uw verzoek tegen een geringe vergoeding een lunchpakket aanbieden. Almelo heeft verschillende mogelijkheden om te dineren. Wilt u echter de deur niet meer uit, dan is er na reservering vooraf ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de table dehote, zie www.detafelvanan.nl home. Check in in overleg, check out voor 10 uur, B&B Bij An te Almelo is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Almelo kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Almelo can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $54.36 US Dollar or £43.91 British Pound Sterling based on today's 29.01.2023 exchange rate).

 español B&B Bij An en Almelo es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 31-03-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Bij An
7601RT Almelo
Deldensestraat 189
+31629371202 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Almelo

B&B Bij An - Almelo Overijssel gemeente Almelo

Alle accommodaties in Almelo

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Bij An juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!