« Alkmaar - bed and breakfast bij Nassau Bed and Breakfast, overnachten voor EUR 37,50.

Nassau Bed and Breakfast - Alkmaar

Overnachten in Alkmaar.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De bed and breakfast is een umieke locatie om uw huwelijksnacht door te brengen. De sfeer van de tuin, het appartement en de koninklijke verzorging zullen voor de voortzetting van een onvergetelijke dag zorgen, Nassau Bed and Breakfast te Alkmaar is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 37,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Boottocht door de polders naar de Zaanse Schans.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Alkmaar kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 37,50 übernachten.

 english This accommodation in Alkmaar can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 37,50 (about $40.00 US Dollar or £31.47 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español Nassau Bed and Breakfast en Alkmaar es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 37,50.

laatste wijziging 22-12-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Nassau Bed and Breakfast
1815GN Alkmaar
Nassauplein 19
+31725115038
+31622391401 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Alkmaar

Nassau Bed and Breakfast - Alkmaar Noord Holland gemeente Alkmaar

Alle accommodaties in Alkmaar

Dit overnachtingsadres in Alkmaar ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Nassau Bed and Breakfast juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!