« Alem - bed and breakfast bij Het Alems Stalhuys, overnachten voor EUR 65,00.

Het Alems Stalhuys - Alem

Overnachten in Alem.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B voor de wandelaar en fietser. Appartement voorzien van alle gemakken. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Grote woonkamer en keuken met eethoek. Badkamer met douche en aparte toilet. Ook te huur voor langer dan een paar dagen, Het Alems Stalhuys te Alem is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Het ontbijt is inclusief. Voor langere periode is korting mogelijk.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Alem kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Alem can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $73.45 US Dollar or £55.24 British Pound Sterling based on today's 03.12.2021 exchange rate).

 español Het Alems Stalhuys en Alem es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 19-04-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Alems Stalhuys
5335LK Alem
Sint Odradastraat 19
+31418663637
+31642071869 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Alem

Het Alems Stalhuys - Alem Gelderland gemeente Maasdriel

Alle accommodaties in Alem

Bezoek eens het unieke Dakpannenmuseum in Alem of het Landelijk Museum het Schuurke.

Dit overnachtingsadres in Alem ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Alems Stalhuys juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!