« Akersloot - bed and breakfast bij Het Zomerhuis Akersloot, overnachten voor EUR 65,00.

Het Zomerhuis Akersloot - Akersloot

Overnachten in Akersloot.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Dit mooie, gezellige zomerhuis ligt aan de rand van Akersloot met een mooi uitzicht op de weilanden en het Alkmaarder meer. De jachthaven, Alkmaardermeer en het recreatiegebied ligt op loopafstand dus ideaal voor watersportliefhebbers.Het ligt aan verschillende fietsroutes dus ook een prima uitvalbasis voor fietsers. Het strand van Castricum ligt op zo'n 10 km en is prima te bereiken met fiets en auto. Akersloot ligt aan de snelweg A9 en daarom zijn Alkmaar (binnenstad, kaasmarkt en winkels) en Amsterdam heel goed bereikbaar. Ook voor vogelaars zie vogelkijkhut de hem Zwarte Markt Het zomerhuis is heel gezellig ingedeeld met een volledige keuken, douche en toilet en een super gezellige woonkamer. Op de bovenverdieping is een mooie slaapkamer met alle luxe aanwezig. Het zomerhuis ligt in een prachtige tuin en is voorzien van een groot terras wat gedeeltelijk overdekt is zodat je er altijd gebruik van kan maken Kortom een fantastische plek om een mooie en gezellige vakantie te vieren. bed en bedlinnen gratis, Het Zomerhuis Akersloot te Akersloot is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Het zomerhuis is te boeken vanaf 2 nachten en voor maximaal 3 personen Gratis WIFI is aanwezig! De prijzen zijn: € 65,00 per nacht voor 1 persoon € 70,00 per nacht voor 2 personen € 80.00 per nacht voor 3 personen (3e bed is aanwezig op de slaapkamer van het 2 persoonsbed) € 400.00 per week. Voor 2 personen zonder ontbijt € 450.00 per week voor 3 personen zonder ontbijt Ontbijt is € 7.50 per persoon per keer. Het ontbijt wordt klaar gezet in het zomerhuis zodat u heerlijk in uw eigen onderkomen kan ontbijten of natuurlijk gebruik kan maken van het overdekt terras bij het zomerhuis. Huisdieren in overleg. Vertrektijd is tot 10.30 uur Aankomsttijd is vanaf 14.00 uur.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Akersloot kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Akersloot can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $78.22 US Dollar or £56.15 British Pound Sterling based on today's 21.04.2021 exchange rate).

 español Het Zomerhuis Akersloot en Akersloot es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 02-06-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Zomerhuis Akersloot
1921AR Akersloot
Boschweg 6
+31251313169
+31652731339 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Akersloot

Het Zomerhuis Akersloot - Akersloot Noord Holland gemeente Castricum

Alle accommodaties in Akersloot

Dit overnachtingsadres in Akersloot ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 28.6.2013 - Goede verzorging. Vrijstaand. Eigen tuin en terras. Goed ontbijt.
• Beste Mensen.. We zijn van 20-27 mei in jullie B&B het zomerhuis in Akersloot geweest. In een woord we hebben het geweldig naar ons zin gehad. Bedankt voor de goede zorgen en het super schone huisje. Ton en Annie Izelaar


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Zomerhuis Akersloot juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!