« Abcoude - bed and breakfast bij De Vink B&B, overnachten voor EUR 50,00.

De Vink B&B - Abcoude

Overnachten in Abcoude.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Uniek gelegen aan het water tussen Abcoude en Amsterdam ligt onze B&B De Vink. De Vink is een voormalige uitspanning. Eerste beschrijvingen dateren van de late 17e eeuw. De twee kamers en een gezamenlijk keukentje bevinden zich in de oude doorrijstal. U kunt gebruik maken van de koelkast en er is altijd koffie en thee aanwezig. Uw ontbijt staat s morgen voor u klaar in de serre die over onze tuin en de rivier uitkijkt, De Vink B&B te Abcoude is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Abcoude kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Abcoude can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $59.31 US Dollar or £45.47 British Pound Sterling based on today's 24.10.2020 exchange rate).

 español De Vink B&B en Abcoude es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 07-03-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Vink B&B
1391JE Abcoude
Gein Zuid 21
+31646210717 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Abcoude

De Vink B&B - Abcoude Utrecht gemeente Abcoude

Alle accommodaties in Abcoude

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Vink B&B juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!