« Aalzum - bed and breakfast bij De Bolstienpleats, overnachten voor EUR 67,50.

De Bolstienpleats - Aalzum

Overnachten in Aalzum.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Pronkkamer - De Bolstienpleats is de monumentale kop-hals-rompboerderij van de familie Terpstra in het noorden van Friesland. De boerderij stamt uit 1860 en is een Rijksmonument. In de Bolstienpleats zijn twee gastenkamers beschikbaar met ieder een eigen badkamer. Deze gastenkamers zijn nog geheel in oude stijl gebleven. Pronkkamer - De Bolstienpleats staat twee kilometer ten noorden van Aalsum, een klein dorpje, te midden van weilanden en akkers. Het dorpje wordt gedomineerd door een twaalfde-eeuws Romaans kerkje. De tuin van de boerderij met zijn oude iepen, linde- en kastanjebomen is een ontwerp van Gerrit Vlaskamp (1834-1906), in de tweede helft van de negentiende eeuw de bekendste tuinarchitect van Friesland, zoals zijn voorganger Lucas Roodbaard (1782-1851) dat was in de eerste helft van die eeuw, De Bolstienpleats te Aalzum is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 67,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Eiland arrangement: Ontvangst met koffie/thee en Fryske oranjekoek 3 overnachtingen 3 keer uitgebreid streekontbijt 1 keer een 3 Gangenmenu in Grand cafe De Waegh in Dokkum 1 keer koffie/thee bij Koffie& theeschenkerij Bartlehiem te Bartlehiem met iets lekkers. Overzichtskaart Historische Wandelpaden in Noordoost-Friesland en Fietskaarten aanwezig. www.landschapsbeheerfriesland.nl (waddenwandelen) welkom op historische paden.nl. Koffie en thee op de kamer De prijs voor dit arrangement is € 167,50 per persoon. Verlenging € 40,00 per persoon per nacht.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Aalzum kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 67,50 übernachten.

 english This accommodation in Aalzum can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 67,50 (about $70.48 US Dollar or £57.84 British Pound Sterling based on today's 08.12.2022 exchange rate).

 español De Bolstienpleats en Aalzum es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 67,50.

laatste wijziging 16-03-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Bolstienpleats
9121CD Aalzum
Dokkumerwei 2
+31519292648
+31650018329 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Aalzum

De Bolstienpleats - Aalzum Friesland (Fryslân) gemeente Dongeradeel

Alle accommodaties in Aalzum

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Bolstienpleats juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!