« Aalten - bed and breakfast bij B&B t Rustpunt, overnachten voor EUR 30,00.

B&B t Rustpunt - Aalten

Overnachten in Aalten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed en Breakfast t Rustpunt in de Achterhoek is een dorpsboerderij gebouwd in 1907. Op de verdieping zijn drie kamers, waarvan er twee voorzien zijn van een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Op de overloop zijn de douche, wasgelegenheid en toilet te vinden. Verder is er een eetkamer op de begane grond, waar u gebruik kunt maken van een goed ontbijt, B&B t Rustpunt te Aalten is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Één nacht €35,-; Twee nachten €35,-; Drie of meer nachten €30,-.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Aalten kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Aalten can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $32.92 US Dollar or £25.96 British Pound Sterling based on today's 29.11.2023 exchange rate).

 español B&B t Rustpunt en Aalten es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 27-02-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B t Rustpunt
7122AT Aalten
Stationsstraat 22
+31543479279
B&B Aalten

B&B t Rustpunt - Aalten Gelderland gemeente Aalten

Alle accommodaties in Aalten

Fiets en wandelroute in Alten: De Agri-cultura belevenisroute (300 km) of ook Die agri-cultura Erlebnisroute in de grensregio Westmünsterland en de Achterhoek, plaatsen langs deze route zijn: in Nederland Aalten, Berkelland, Oost Gelre, Winterswijk en in Duitsland: Bocholt, Borken, Gescher, Rhede, Stadtlohn, Südlohn, Velen en Vreden .

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B t Rustpunt juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!