« Zwolle - bed and breakfast bij De Gulden Palmslag, overnachten voor EUR .

De Gulden Palmslag - Zwolle

Overnachten in Zwolle.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Vier gemeubileerde boutique appartementen te huur in Zwolle in De Gulden Palmslag, het Pestengasthuys en de Tagrijn liggen om de hoek, alle appartementen zijn voorzien van woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer, De Gulden Palmslag te Zwolle is geschikt voor maximaal 12 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zwolle kann 12 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Zwolle can accommodate up to 12 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español De Gulden Palmslag en Zwolle es apto para un maximo de 12 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 04-07-2009
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2009: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Gulden Palmslag
8011TH Zwolle
Vispoortenplas 13
+31384222039
+31621481080 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Zwolle

De Gulden Palmslag - Zwolle Overijssel gemeente Zwolle

Alle accommodaties in Zwolle

Tip voor een bezoek aan Zwolle: De Peperbus (Ossenmarkt 41, 8011MS Zwolle), De Librije (Broerenkerkplein 13, 8011TW Zwolle) en de Vispoorterbrug.

Dit overnachtingsadres in Zwolle ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Gulden Palmslag juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!