« Zwolle - bed and breakfast bij B&B RuudenIcke, overnachten voor EUR 39,00.

B&B RuudenIcke - Zwolle

Overnachten in Zwolle.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Een Bed and Breakfast in Zwolle. Mooie kamer met twee goede bedden. Een schone frisse kamer met twee fantastisch goede bedden, Tv, Internet en een heetwaterkan, Huisdieren toegestaan, ontbijt in onze wooonkamer, badkamer deelt U met ons, geen parkeerproblemen, schuur voor fietsen, eventueel massage mogelijk, we hebben een massagesalon aan huis, B&B RuudenIcke te Zwolle is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 39,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Ons tarief is € 39,- per persoon per nacht inclusief een heerlijk ontbijtje. Met zen tweeën betaalt U € 65,- Een hondje kan ook voor € 5,- meer. Onze B&B gasten geven we korting op een massage.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zwolle kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 39,00 übernachten.

 english This accommodation in Zwolle can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 39,00 (about $39.78 US Dollar or £32.91 British Pound Sterling based on today's 15.08.2022 exchange rate).

 español B&B RuudenIcke en Zwolle es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 39,00.

laatste wijziging 26-01-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B RuudenIcke
8033BK Zwolle
Rutbeek 15
+31384544859
+31615842428 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Zwolle www.bedenbreakfastinzwolle.nl

B&B RuudenIcke - Zwolle Overijssel gemeente Zwolle

Alle accommodaties in Zwolle

Tip voor een bezoek aan Zwolle: De Peperbus (Ossenmarkt 41, 8011MS Zwolle), De Librije (Broerenkerkplein 13, 8011TW Zwolle) en de Vispoorterbrug.

Dit overnachtingsadres in Zwolle ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Door de afstand van 2 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Zwolle eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B RuudenIcke juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!