« Venlo - bed and breakfast bij Inn d’n Acht, overnachten voor EUR 40,00.

Inn d’n Acht - Venlo

Overnachten in Venlo.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Een fraai gerenoveerd Herenhuis in het centrum van Venlo Het huis is gebouwd in 1916. En heeft de kenmerkende stijlelementen uit die periode. Het interieur is geheel gemoderniseerd naar de huidige maatstaven. We hebben getracht zoveel mogelijk originele details te behouden. De kamers zijn allemaal opgeknapt en smaakvol ingericht: nieuwe bedden, nieuwe kwaliteits-matrassen, nieuwe meubels en ook het sanitair: toiletten en de douches/badkamer zijn geheel vernieuwd. We hebben een veilige, inpandige fietsen-stalling, waar ook motoren gestald kunnen worden. In de gezellige ontbijtruimte staat een computer met internet (GRATIS). Draadloos internet behoort ook tot de mogelijkheden. Roken in het huis is niet toegestaan. Buiten in de patio, met parasol, tafel en 4 stoelen is roken wel mogelijk, Inn d’n Acht te Venlo is geschikt voor maximaal 15 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Venlo kann 15 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Venlo can accommodate up to 15 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $45.20 US Dollar or £35.81 British Pound Sterling based on today's 11.07.2020 exchange rate).

 español Inn d’n Acht en Venlo es apto para un maximo de 15 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 31-10-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Inn d’n Acht
5911CX Venlo
Helbeek 8
+31640777127 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Venlo

Inn d’n Acht - Venlo Limburg gemeente Venlo

Alle accommodaties in Venlo

Bezienswaardigheden in de directe omgeving: De rijksmonumenten Sint Martinuskerk en de pastorie De Weem (Grote Kerkstraat, 5911CH Venlo), verder in de Grote Kerkstraat de stadsschool of weeshuis Ald Weishoes. Het Oude Raadhuis op de markt (Markt 2, 5911HD Venlo). De stadsmuur en kapel Mariaweide bij de Nieuwstraat van voor 1850 (5911JS).

Door de afstand van 300 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Venlo ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Inn d’n Acht juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!