« Utrecht - bed and breakfast bij B&B Onder de Brug, overnachten voor EUR 100,00.

B&B Onder de Brug - Utrecht

Overnachten in Utrecht.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Breakfast Onder De Brug bevindt zich in het hartje van Utrecht aan de Oude Gracht, nabij de Domtoren en het bruisende Ledig Erf. In een authentieke werfkelder van 65m2 (Anno 1575!) slaapt u met maximaal vier personen (1 ruime slaap/zitruimte) en heeft u een eigen badkamer en keuken. Op de werf zit u 's middags in de zon en geniet u van het langsvarende verkeer op de gracht. De gezellige Twijnstraat ligt op een minuut afstand, u treft er naast cafés en restaurantjes ook een supermarkt en meerdere lunchrooms. Breakfast kan daarom inclusief of exclusief worden geboekt. Ook kano's, een vuurkorfje en dvd-collectie zijn te bespreken als extraatje aan uw verblijf op een unieke locatie, waarbij u de gezelligheid van de binnenstad of de rust en knusheid van de werfkelder binnen handbereik heeft, B&B Onder de Brug te Utrecht is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 100,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

125 euro voor koppel en 150 euro voor drie of vier personen (excl. ontbijt).

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Utrecht kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 100,00 übernachten.

 english This accommodation in Utrecht can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 100,00 (about $107.32 US Dollar or £84.98 British Pound Sterling based on today's 29.05.2022 exchange rate).

 español B&B Onder de Brug en Utrecht es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 100,00.

laatste wijziging 26-11-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Onder de Brug
3511PR Utrecht
Oudegracht Aan De Werf
+31610820186 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Utrecht

B&B Onder de Brug - Utrecht Utrecht gemeente Utrecht

Alle accommodaties in Utrecht

Om de hoek: Het museum voor hedendaagse Aboriginal kunst (AAMU) Oudegracht 176 - 3511 NP Utrecht

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Onder de Brug juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!