« Snelrewaard - bed and breakfast bij De Boerderij Snelrewaard, overnachten voor EUR 25,00.

De Boerderij Snelrewaard - Snelrewaard

Overnachten in Snelrewaard.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten in een luxe kamer met ouderwetse bedstee in een schitterend polderlandschap tussen Linschoten en Oudewater. Tevens natuurcamping. Op 500 meter van het bos rond kasteel Linschoten. De kamers zijn ruim opgezet en voorzien van alle faciliteiten. Iedere kamer heeft een eigen inrichting en een terras. Het ontbijt wordt gebracht op een door u gewenst tijdstip op uw kamer of op het terras, De Boerderij Snelrewaard te Snelrewaard is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Voor kinderen een lager tarief.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Snelrewaard kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Snelrewaard can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $27.18 US Dollar or £22.02 British Pound Sterling based on today's 08.04.2020 exchange rate).

 español De Boerderij Snelrewaard en Snelrewaard es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 08-08-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Boerderij Snelrewaard
3425EM Snelrewaard
Zuid Linschoterzandweg 15
+31348421199
+31633841093 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Snelrewaard

De Boerderij Snelrewaard - Snelrewaard Utrecht gemeente Oudewater

Alle accommodaties in Snelrewaard

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 14.8.2015 - B&B viel zwaar tegen. We zijn zelf doorgewinterde campeerders maar deze b&b was zo smerig dat we voor het eerst onze spullen meteen weer ingeladen hebben. Het gehele verblijf was behoorlijk vuil, de afwas van de vorige huurders lag nog in de was bak en de remsporen zaten nog in het toilet. Voor €15,- extra zijn we naar van der valk vertrokken. Ik had mijn zoontje van 2 een leuke tijd willen geven tussen de koeien maar helaas! B&B is absoluut geen aanrader!!! Mystery Guest.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Boerderij Snelrewaard juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!