« Rijkevoort - bed and breakfast bij Bed and Breakfast Ut Hogeind, overnachten voor EUR 35,00.

Bed and Breakfast Ut Hogeind - Rijkevoort

Overnachten in Rijkevoort.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Aan de rand van het Brabantse dorpje Rijkevoort ligt B&B Ut Hôgeind. Voor rustzoekers en zakenmensen. Goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten.Rijkevoort ligt te midden van Brabantse velden en landerijen waar het heerlijk fietsen en wandelen is. In de omgeving vindt U diverse bossen, natuurgebieden en meerdere bruisende steden. Bij aankomst ontvangen wij U met een kopje koffie of thee. Veel mogelijkheden om erop uit te trekken of te ontspannen in een van de zitjes in onze tuin. Er bevinden zicht twee restaurants, een cafetaria en een supermarkt op loopafstand, Bed and Breakfast Ut Hogeind te Rijkevoort is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijs per kamer per nacht incl. toeristenbelasting en ontbijt = Euro 55,00. 1 persoon Euro 35,00. Regelmatig bieden wij een arrangement aan. Wij bieden wandelaars van het Pieterpad vervoer aan vanaf Gennep of Vierlingsbeek.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Rijkevoort kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Rijkevoort can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $36.50 US Dollar or £30.15 British Pound Sterling based on today's 02.07.2022 exchange rate).

 español Bed and Breakfast Ut Hogeind en Rijkevoort es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 27-02-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast Ut Hogeind
5447PD Rijkevoort
Hoogeindsestraat 7a
+31485372326
B&B Rijkevoort

Bed and Breakfast Ut Hogeind - Rijkevoort Noord Brabant gemeente Boxmeer

Alle accommodaties in Rijkevoort

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Rijkevoort ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast Ut Hogeind juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!