« Raalte - bed and breakfast bij Bed & Breakfast Pleegste, overnachten voor EUR 60,00.

Bed & Breakfast Pleegste - Raalte

Overnachten in Raalte.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Wij willen u graag verwelkomen in ons gastenverblijf Pleegste, waar wij een Bed en Breakfast runnen. De Bed en Breakfast dankt zijn naam "Pleegste" aan het buurtschap. Onze Bed en Breakfast is gehuisvest in een groot houten tuinhuis met een gezellige veranda, waar u rond de houtkachel kunt genieten van het uitzicht. Het is gesitueerd in het buitengebied van Raalte. Met een eigen entree bent u van veel privacy verzekerd. Wij streven ernaar u een verblijf te bieden waar comfort wordt gecombineerd met gastvrijheid, gemoedelijkheid en rust. Huisdieren kunnen wij helaas niet ontvangen, Bed & Breakfast Pleegste te Raalte is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De prijs voor 1 overnachting voor 2 personen bedraagt € 75,- incl. ontbijt en toeristenbelasting. De prijs per overnachting voor 1 persoon bedraagt € 60,- incl. ontbijt en toeristenbelasting. Kinderen tot 2 jaar overnachten gratis, indien u zelf voor een bedje zorgt. Indien u met 2 personen liever in 2 aparte bedden overnacht, is het bijplaatsen van een 1-persoonsbed mogelijk. Wij vragen hier een toeslag van € 10,- voor. Een overnachting voor 3 personen kost € 100,- incl. ontbijt en toeristenbelasting. Indien u meerdere nachten achtereen reserveert krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. Een verblijf zonder ontbijt geeft een korting van € 7,50 per persoon per dag. Het weektarief voor 2 personen zonder ontbijt bedraagt € 350,-.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Raalte kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Raalte can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $64.21 US Dollar or £51.62 British Pound Sterling based on today's 07.06.2023 exchange rate).

 español Bed & Breakfast Pleegste en Raalte es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 28-11-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed & Breakfast Pleegste
8102PB Raalte
Hofmeijersweg 13
+31634146555 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Raalte

Bed & Breakfast Pleegste - Raalte Overijssel gemeente Raalte

Alle accommodaties in Raalte

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed & Breakfast Pleegste juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!