« Nuenen - bed and breakfast bij B&B Villa Vincent, overnachten voor EUR 74,00.

B&B Villa Vincent - Nuenen

Overnachten in Nuenen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Welkom bij B&B Villa Vincent, een kleinschalige, luxe accommodatie. Rustig gelegen midden in Nuenen, het dorp van Vincent van Gogh. Deze bed en breakfast heeft een ruime kamer met comfortabele eethoek, een eigen badkamer, een tuinterras en een privé-ingang met parkeerplaats. B&B Villa Vincent is gevestigd in een moderne villa, op 5 min. loopafstand van het pittoreske centrum van Nuenen en de vele van Gogh-bezienswaardigheden (van Gogh-kerkje, pastorie, schilderlocatie van de aardappeleters). Een bijzondere locatie om luxe te overnachten in Nuenen en te genieten van de mooie omgeving! De kamer is voorzien van een eigen ingang, een luxe badkamer en gratis WiFi. Daarnaast kunt u genieten van een heerljk ontbijt, voordat u de schitterende omgeving gaat verkennen. In onze B&B vindt u alle informatie over Nuenen en omgeving, B&B Villa Vincent te Nuenen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 74,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Nuenen kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 74,00 übernachten.

 english This accommodation in Nuenen can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 74,00 (about $89.05 US Dollar or £63.93 British Pound Sterling based on today's 21.04.2021 exchange rate).

 español B&B Villa Vincent en Nuenen es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 74,00.

laatste wijziging 09-08-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Villa Vincent
5671CN Nuenen
Loenys Van Lancveltlaan 1
+31651612571 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Nuenen

B&B Villa Vincent - Nuenen Noord Brabant gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Alle accommodaties in Nuenen

Bekende bewoners: Vincent van Gogh tussen 1883 en 1885.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Villa Vincent juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!