« Nij Beets - bed and breakfast bij Halte Leppedijk, overnachten voor EUR 22,50.

Halte Leppedijk - Nij Beets

Overnachten in Nij Beets.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten volgens het principe van Vrienden op de fiets. basic overnachten Aanwezig 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoons box springbedden en een klein zitje. U maakt gebruik van de gezamenlijke douche en toilet. U mag gebruik maken van de binnenruimte van de Theetuin, hier wordt ook het ontbijt geserveerd. Bij boeking wordt afgesproken wanneer u arriveert. Er zijn diverse mogelijkheden in de buurt voor een aangenaam verpozen. De Hanzeroute fiets loopt door Nij Beets. Ook liggen we aan het Grootfrieslandpad LAW14, Halte Leppedijk te Nij Beets is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 22,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Gastgezin Vrienden op de Fiets Er mag vanaf onze locatie ook gestart worden voor een meerdaagse fiets of wandeltocht. Haal/brengservice voor wandelaars. Ook is er de mogelijkheid voor een warme maaltijd in overleg.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Nij Beets kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 22,50 übernachten.

 english This accommodation in Nij Beets can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 22,50 (about $22.43 US Dollar or £18.56 British Pound Sterling based on today's 15.08.2022 exchange rate).

 español Halte Leppedijk en Nij Beets es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 22,50.

laatste wijziging 21-01-2019
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2019: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Halte Leppedijk
9245HB Nij Beets
Leppedijk 9
+31620834213 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Nij Beets

Halte Leppedijk - Nij Beets Friesland (Fryslân) gemeente Opsterland

Alle accommodaties in Nij Beets

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 12.4.2017 O. wat is het goed toeven hier! Na een lange wandeling kom ik terecht in een oase van rust. Met comfortabele bedden, heerlijk eten en leuke gesprekken. Vandaag ga ik weer verder op het GrootFrieslandpad maar kom hier vast eens terug. Stijn.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Halte Leppedijk juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!