« Lopik - bed and breakfast bij Bed and Breakfast West 102, overnachten voor EUR 75,00.

Bed and Breakfast West 102 - Lopik

Overnachten in Lopik.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

U bent van harte welkom in onze B&B in het voorhuis van onze woonboerderij. U heeft een volledig ingerichte keuken en huiskamer met zithoek en tv tot uw beschikking. Ideaal als u langer verblijft! Boven is een ruime slaapkamer met 2 boxspring bedden. Een derde bed of campingbedje bijzetten is mogelijk. De badkamer met toilet bevindt zich op de bovenverdieping. De opkamer is een slaapkamer voor 1 persoon. Beneden is ook een toilet. 's Morgens wordt een heerlijk ontbijt voor u in de voorkamer geserveerd. Uiteraard met een eitje van eigen kippen. B&B West102 ligt in het landelijke Cabauw, (gemeente Lopik) op de grens van de provincies Utrecht en Zuid Holland. Midden in het Groene Hart van de Utrechtse Waarden en de Krimpenerwaard. Een mooi gebied voor fietsers, wandelaars en motorrijders. Voor fietsers loopt er een knooppuntroute door Cabauw. Voor wandelaars is er de Cabauwse Jacobsroute (14km). Achter ons huis loopt een pad naar de Cabauwse molen. Zilverstad Schoonhoven ligt 1,5km bij ons vandaan. Wij hebben een afsluitbare ruimte waar u uw fiets of motor kunt stallen en uw elektrische fiets opladen. Inchecken en uitchecken in overleg, Bed and Breakfast West 102 te Lopik is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 75,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

5% korting bij meer dan 2 nachten verblijf. 10% korting bij meer dan 7 nachten verblijf.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Lopik kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 75,00 übernachten.

 english This accommodation in Lopik can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 75,00 (about $81.50 US Dollar or £65.75 British Pound Sterling based on today's 30.01.2023 exchange rate).

 español Bed and Breakfast West 102 en Lopik es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 75,00.

laatste wijziging 29-12-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast West 102
3411AT Lopik
Lopikerweg West 102
+31650486113 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Lopik

Bed and Breakfast West 102 - Lopik Utrecht gemeente Lopik

Alle accommodaties in Lopik

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast West 102 juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!