Overnachten in Halsteren

1 verblijfplaats om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Pipowagen Camping Puur Genieten te Someren Heide: prijs max. 150 woorden Pipowagen Viooltje is € 39,- per nacht voor 2 personen. Pipowagen Madeliefje is € 49,- per nacht voor 4 personen. Pipowagen Juffertje in 't Groen € 69,- per nacht voor 6 personen. Deze heeft eigen toilet en is voorzien van een helling zodat deze ook rolstoeltoegankelijk is. Pipowagen Ridderspoor is € 45,- per nacht voor 3 personen. Alle Prijzen zijn excl. ontbijt € 9,- p.p. excl. beddengoed € 7,50 p.p. excl. toeristenbelasting €1,20 p.p. Ook mogelijk in combinatie met tent of eigen caravan of camper. campingplaats volwassene €15,- voor 2 personen extra kind €5,-, extra volwassene €7,50 p.p camper op verharde parkeerplaats €10,- per camper. Pipowagen Camping Puur Genieten heeft brede, verharde paden en een omheind speelbos voor de kinderen, mooie sanitaire voorzieningen tevens geschikt voor mindervalide. Het is ook mogelijk om de camping in zijn geheel af te huren, ideaal voor familie en/of vriendenweekend. Voor meer informatie bel of mail gerust. 06-17801500 info@pipowagencamping.nl of kijk op onze website: www.pipowagencamping.nl meer

B&B de Molle te Den Ham: Parkeergelegenheid en stalling voor de fietsen. Toegankelijk voor in- en mindervaliden. meer

Logeeradres in Halsteren in de gemeente Bergen op Zoom - provincie Noord Brabant

  accommodatie B&B Op de Brabantsewal te Halsteren laatste wijziing 21-02-2016    B&B Op de Brabantsewal 
4661RR Halsteren
Kannewielseweg 16b
+31164687617
+31620255902 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Halsteren

Bed en Breakfast op de Brabantse Wal met twee gezellige en sfeervolle kamers met douche, toilet en wastafel. Verder gezamelijke woonkamer met koelkast. Binnen 10 minuten midden in het centrum van Bergen op Zoom. B&B Op de Brabantsewal is geschikt voor max. 4 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 87,50 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Halsteren, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Bergen Op Zoom (ca. 3 km naar Bergen Op Zoom)
Hoogerheide (ca. 12 km naar Hoogerheide)
Huijbergen (ca. 16 km naar Huijbergen)
Ossendrecht (ca. 14 km naar Ossendrecht)
Poortvliet (ca. 13 km naar Poortvliet)
Roosendaal (ca. 18 km naar Roosendaal)
Scherpenisse (ca. 18 km naar Scherpenisse)
Steenbergen (ca. 10 km naar Steenbergen)
Tholen (ca. 5 km naar Tholen)
Woensdrecht (ca. 11 km naar Woensdrecht)
Wouwse Plantage (ca. 16 km naar Wouwse Plantage)

Wandelroutes in de omgeving van Halsteren binnen een straal van 10 km:

  1. Kraaijenberg Hildernisse Route

Bed and Breakfast Halsteren, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Halsteren of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.