« Dordrecht - bed and breakfast bij Beukenhof Dordrecht, overnachten voor EUR 80,00.

Beukenhof Dordrecht - Dordrecht

Overnachten in Dordrecht.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed and Breakfast Beukenhof Dordrecht is een eenvoudig en goed onderhouden vrijstaand gastenverblijf in de rustige, parkachtige tuin van de monumentale Villa Beukenhof, gelegen tegen het centrum van Dordrecht. Het Centraal Station Dordrecht is op circa 10 minuten loopafstand. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor een personenauto. Het gastenhuis heeft eigen ingang en biedt volledige privacy. Het huis bestaat uit een kleine woonkamer, keuken, badkamer/toilet op de begane grond en een slaapkamer voor maximaal twee personen op de eerste verdieping.Er is een royaal overdekt terras met barbecue/haard. De sfeer is uitstekend voor wie van rust en groen houdt, Beukenhof Dordrecht te Dordrecht is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

1 nacht 80,- incl. ontbijt; 2 nachten 160,- incl. ontbijt; 3 nachten 240,- incl. ontbijt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dordrecht kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Dordrecht can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $97.41 US Dollar or £69.53 British Pound Sterling based on today's 25.02.2021 exchange rate).

 español Beukenhof Dordrecht en Dordrecht es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 23-05-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Beukenhof Dordrecht
3311PB Dordrecht
Singel 87
+31786313109
+31623174379 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Dordrecht

Beukenhof Dordrecht - Dordrecht Zuid Holland gemeente Dordrecht

Alle accommodaties in Dordrecht

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Beukenhof Dordrecht juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!