« Dalfsen - bed and breakfast bij Vanature, overnachten voor EUR 70,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

Vanature - Dalfsen

Overnachten in Dalfsen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Prachtig aan de rand van het dorp Dalfsen (10 min lopen naar centrum), direct aan diverse wandel-en fietsroutes ligt Vanature B&B. NS wandeltocht Vechtdal loopt ook direct langs Vanature. U heeft de beschikking over een 2 persoonskamer met eigen badkamer en toilet en een eigen zitkamer met gezellig zitje gratis wifi, koelkast en tv. De 2 persoonskamer bevindt zich op de begane grond. Ook is er een 1 persoonskamer met ook een eigen badkamer en toilet en zitkamer op de 1e verdieping. We serveren een heerlijk ontbijt en bieden eventueel ook haal en brengservice naar het station, Vanature te Dalfsen is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 70,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijzen voor 1 nacht: 2 persoonskamer 80,- per nacht 1 persoonskamer 75,- per nacht Prijzen voor 2 nachten of meer: 2 persoonskamer 70,- per nacht 1 persoonskamer 65,- per nacht.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dalfsen kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 70,00 übernachten.

 english This accommodation in Dalfsen can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 70,00 (about $82.19 US Dollar or £62.12 British Pound Sterling based on today's 21.11.2017 exchange rate).

 español Vanature en Dalfsen es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 70,00.

laatste wijziging 12-02-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2017: 6.3
6.3
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Vanature
7722VA Dalfsen
Brinkweg 38
+31529431183
+31652600040 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Dalfsen www.nijboer.cc

Vanature - Dalfsen Overijssel gemeente Dalfsen

Alle accommodaties in Dalfsen

Dit overnachtingsadres in Dalfsen ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Door de afstand van 13 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Dalfsen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Vanature juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!