« Apeldoorn - bed and breakfast bij Bij ons boven, overnachten voor EUR 50,00.

Bij ons boven - Apeldoorn

Overnachten in Apeldoorn.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bij ons Boven ligt in een rustige wijk van Apeldoorn, centraal gelegen t.o.v. het centrum en de buitengebieden. Wij bieden een knus onderdak in een goed verzorgt appartement op de eerste verdieping van ons vrijstaande woonhuis met eigen opgang, badkamer en keuken en gratis wifi. Naast het grote winkelaanbod in het centrum, de zaterdagse warenmarkt en diverse kleinere winkelcentra is er in en buiten Apeldoorn veel meer te zien en te beleven. Het natuurpark Berg en Bos, met daarin opgenomen de Apenheul, het prachtige Boschbad (zwembad), museumpaleis en tuinen van het Loo, Coda museum en Omnisportcentrum waar regelmatig wielerwedstrijden en andere evenementen gehouden worden. Maar ook de nabije omgeving biedt voor elk wat wils, nationaal park de Hoge Veluwe met het befaamde Kroller Muller museum met zijn van Gogh collectie. Prachtige fiets- en wandelroutes over de Veluwe en het IJsselgebied, naar de Hanzesteden Deventer,Zutphen of Bronkhorst. 2 Grote Welnesscentra in de omgeving. Check-in tijden in overleg, Bij ons boven te Apeldoorn is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

1 persoon €50,- pp/pn incl. ontbijt 2 personen €70,- pp/pn incl. ontbijt. Er zijn gratis fietsen beschikbaar.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Apeldoorn kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Apeldoorn can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $54.15 US Dollar or £42.81 British Pound Sterling based on today's 28.02.2024 exchange rate).

 español Bij ons boven en Apeldoorn es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 12-05-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bij ons boven
7322GK Apeldoorn
Zilverschoon 96
+31553666253
+31611067521 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Apeldoorn

Bij ons boven - Apeldoorn Gelderland gemeente Apeldoorn

Alle accommodaties in Apeldoorn

Dit overnachtingsadres in Apeldoorn ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Door de afstand van 30 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Apeldoorn ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bij ons boven juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!