« Aalten - bed and breakfast bij B&B De Weeversborch, overnachten voor EUR 45,00.

B&B De Weeversborch - Aalten

Overnachten in Aalten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Kom gezellig naar de Achterhoek met uw familie & vrienden U kunt Het Borchhuus, De Weefkamer of De Mantelpot huren als vakantiewoning op basis van logies zonder ontbijt. Natuurlijk ook met een lekker ontbijtje s morgens geserveerd, hiervoor staan de prijzen apart vermeld op onze website. Alledrie kunnen geschakeld gehuurd worden zodat u bijvoorbeeld met uw familie, het jaarlijkse vriendinnenuitje, collega's of kennissen gezellig een weekendje of midweek weg kunt, er is ruimte tot 16 personen! Borchhuus en Weefkamer hebben een heerlijke houtkachel, de Mantelpot is net nieuw sinds december 2014, de Weefkamer is momenteel net gerenoveerd en helemaal opnieuw gestyled en een prettig 2-persoons verblijf. Neem uw fiets mee, kies een leuke route via de VVV of pak uw auto voor een leuk brocante ritje of een wijnproeverij, er valt genoeg te doen en te zien in de Achterhoek. Incheck: vanaf 15:00, uitcheck vanaf 10.00, zondag tot 12:00 :), B&B De Weeversborch te Aalten is geschikt voor maximaal 16 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Wij hanteren terugkom-korting, kom je gezellig nog een keer bij ons overnachten? Leuk! Dan krijg je van onze een leuke korting op het eindbedrag :).

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Aalten kann 16 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Aalten can accommodate up to 16 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $53.62 US Dollar or £38.76 British Pound Sterling based on today's 06.03.2021 exchange rate).

 español B&B De Weeversborch en Aalten es apto para un maximo de 16 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 28-09-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Weeversborch
7122NV Aalten
Weversborgdijk 1a
+31543461328
B&B Aalten

B&B De Weeversborch - Aalten Gelderland gemeente Aalten

Alle accommodaties in Aalten

Fiets en wandelroute in Alten: De Agri-cultura belevenisroute (300 km) of ook Die agri-cultura Erlebnisroute in de grensregio Westmünsterland en de Achterhoek, plaatsen langs deze route zijn: in Nederland Aalten, Berkelland, Oost Gelre, Winterswijk en in Duitsland: Bocholt, Borken, Gescher, Rhede, Stadtlohn, Südlohn, Velen en Vreden .

Door de afstand van 20 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Aalten ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Weeversborch juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!